Růst penisu

Dobrý den, je mi více než 19let a můj penis nezačal růst. Jsem vysoký mám normální ochlupení a jiné hormonální problémy krom růstu penisu nemám. Dlouho se kvůli tomu trápím, mám stále předkožku nad žaludem jako malé dítě a velikostně od onoho dítěte daleko nemám. Bydlím na malém městě, bojím se to říci praktickému lékaři nebo komukoliv, protože by se to hned rozšířilo. Jaké mohou být příčiny? Co mám dělat? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud nemáte poruchy růstu (abnormálně malá, nebo naopak nezvykle vysoká, štíhlá postava s hypermobilními klouby), jste normálně ochlupený, máte normálně vyvinuté kosterní svaly a máte normálně velká varlata, nemělo by se jednat o hormonální problém. V klidovém stavu je normální, když je předkožka nad žaludem, má ochrannou funkci. Může se tedy ve Vašem případě jednat o genetickou predispozici - je otázkou, jak velký penis mají jiní muži ve Vaší rodině. Mějte se hezky.

MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.
MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: Soukromá endokrinologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: