Růst penisu

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda mi ještě může vyrůst penis?? Myslím hlavně do objemu. Je mi 19 let, pubertu jsem měl hodně brzy, už od 15 let mám vousy a ochlupení okolo penisu už zhuba od 13 let. Penis mi však více vyrostl až tak kolem 17 let, předtím jsem měl na délku něco kolem 12-13 cm a teď mám kolem 16 cm na délku, což mi stačí, ale do šířky mi penis ještě nevyrostl, stále mám okolo 3-4 cm při erekci. Je možné aby ještě vyrostl? Děkuji za odpověď, Matěj

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jestli jste měl pubertu předčasnou, bude zřejmě kolem 19-20. roku věku pohlavní dospívání ukončeno. S pozdravem LM.

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Čtyři tipy, jak zabránit rozvoji cukrovky 2. typu
Články: Čtyři tipy, jak zabránit rozvoji cukrovky 2. typu
Dědičné předpoklady ani věk...
Výplachy nosu při rýmě pomáhají malým i velkým
Články: Výplachy nosu při rýmě pomáhají malým i velkým
Rýma u batolete bývá...
Hypofunkce štítné žlázy
Články: Hypofunkce štítné žlázy
Hypofunkce štítné žlázy...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
Trápí vás abstinenční příznaky při odvykání? Víme, jak na ně
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x