Růst penisu

Je mi za 4 měsíce 15 a můj penis měří v klidu kolem 6 cm a ve stopořeném stavu kolem 10 cm, což pochopitelně je problém, jelikož se blíží občanka a samozřejmě sexuální možnosti. Velikost je stejná asi od 13ti let. Jaká je pravděpodobnost, že se to změní a jak to mám řešit? V ostatních ohledech dospívání problém nemám, jako například ochlupení, hlas, vousy apod. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Chtěla bych Vás uklidnit, domnívám se, že velikost Vašeho penisu vzhledem k věku je v pořádku a je velmi pravděpodobné, že se ještě bude zvětšovat. S pozdravem, K. Jiříčková

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: