Růst vlasů

Dobrý den, před pár měsíci, poté co jsem absolvovala kvůli akné léčbu biostimulačním laserem, mi začaly růst zhruba na polovině čela nové vlasy, přibližně tak pět centimetrů. Své vlasy mám hodně dlouhé bez ofiny a teď mám skoro celé čelo pokryté drobnými chloupky, které pořád rostou. Nevim zda za to může laser, v laserovém studiu nevědí od čeho to může být ani kožní lékařka mi nebyla schopná k tomu něco říct. Chtěla jsem se zeptat, zda bych se měla objednat na podrobný rozbor krve, nevim čím to může být způsobeno. Je to velmi nepříjemné, když musím s tímto chodit mezi lidi do práce, prosím poraďte. Děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Nárůst chloupků může být vyvolán nevhodnými lokálními přípravky, i laserem. Bylo by vodné podstoupit i endokrinologické vyšetření k vyloučení jiiné příčiny. Odstranění je možné opět laserem.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
I s astmatem můžete sportovat
Články: I s astmatem můžete sportovat
Astmatický záchvat může být...
Sledujte růst dítěte pečlivě
Články: Sledujte růst dítěte pečlivě
Dívat se, jak dítě roste a...
Plný nos jemně vyčistí sůl
Články: Plný nos jemně vyčistí sůl
Ucpaný nos je nepříjemná...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Užíváte warfarin? Pozor na to, co jíte!
Články: Užíváte warfarin? Pozor na to, co jíte!
Pacientů léčených...
Předoperační vyšetření
Články: Předoperační vyšetření
Předoperační vyšetření je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x