Růst zubu

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat na názor. Je mi 16 let a mám ještě jeden mléčný špičák. Zub pod ním je založen,ale stále se mi ještě neprořezal. Je šance,že se ještě prořeže nebo že po vytrhnutí mléčného vyroste? Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, šance, že špičák v 16. letech letech sám prořeže je bohužel minimální. Navštivte proto prosím co nejdříve ortodontistu, abyste spolu prokonzultovali možnosti léčby. S přáním hezkého dne, Jan Stuchlík

MUDr. Jan Stuchlík
MUDr. Jan Stuchlík

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Dentální klinika Jan Stuchlík

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: