Růst zoubků a rýma

Dobrý den, mému osmiměsíčnímu synovi rostou zoubky (přední nahoře) a má strašnou rýmu. Večer hodně sliní a po celý den mu pořád teče z nosu. Chtěla jsem se zeptat, jestli je i rýma průvodním jevem při prořezávaní zubů? Nebo mám rýmu léčit bez ohledu na růst zubů? Děkuji. Olga

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rýma je samostatné onemocnění nezávslé na růstu zoubků, rozhodně není známkou doprovázející růst zoubků. Léčit ji můžete jak obvykle bez omezení /odsávat hleny, hodně vlhkosti v místnosti, vstřikovat spec. kapky od lékaře nebo hypertonický či normotonický roztok mořské soli - dostanete jej v lékárně, existuje jak pro dospělé, tak spec. přípravek pro děti/. Hezký den. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-22 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: