Růže

Vážená paní doktorko,prosím Vás o radu.Manžel prodělává léčbu růže,antibiotika bere 12 dní,jeho stav se zlepšil,byl propuštěn z nemocnice.Chtěla jsem se zeptat,jestli se od něj nemůžu nakazit při milování.Máme počkat,až dokončí léčbu,nebo už není infekční?Moc děkuji!

Odpověď odborníka:

Milování nedoporučuji ze 2 důvodů. Jednak kvůli infekčnosti, ale ta už není příliš vysoká, ale hlavně z důvodu rekonvalescence vašeho manžela. Ten by se měl fyzicky šetřit, ještě alespoň 14 dní.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: