Ruzovy hlen

Dobry den,beru antikoncepci Pramino jiz 9.rokem a posledni tri dny mam naruzovely vytok,mohlo by to znamenat otehotneni i pres antikoncepci? nezapomela jsem si nikdy vzit ani jeden prasek.Nebo by to mohlo byt pricinou zanetu mocoveho mechyre,ktery mam?Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, s největší pravděpodobností se jedná o výtok způsobený zánětem močového měchýře. Nemusíte mít tedy strach. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: