Sedmidenní pauza

Dobrý den, je mi 19 let, beru antikoncepci od svých 15ti let. První dva roky jsem brala Chloe, pak mi ji doktorka změnila na lindinette 20. Nikdy jsem neměla žádný problém, možná max. nepravidelnou menstruaci. Chtěla bych se zeptat, je špatné, že si třeba 7midenní pauzu udělám např. 1 za půl roku? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Obecně se doporučuje pauza po 3-4 cyklech. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět spojivek
Články: Zánět spojivek
Konjunktivitida, zánět...
Jak vybrat správná rovnátka – cesta za krásným a zářivým úsměvem
Homeopatika si dokážou poradit i s akutní rýmou
Články: Homeopatika si dokážou poradit i s akutní rýmou
Chladné měsíce roku jsou...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: