Sekce

dobry den, sem po cisarskem rezu,asi dva tydny po cis.rezu sem dostala vysoke horecky a zjistili mi krevni srazeninu medzi mechyrem a delohou, brala sem antibiotika, mela sem v krvy zvysene trombocity, zacala sem uzivat wobenzym, v letacku od wob. sem se docetla ze se nesmi uzivat pri zvysene fibrinolyze, chci se zeptat jesti ja mam tu fibrinolyzu, kdyz mam zvysene trombocity a krevni srazeninu, jestli muzu ten wobenzym uzivat, dekuju za odpoved

Odpověď odborníka:

Pokud nebude situace vyřešena užívejte jen léky která vám ordinoval lékař. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: