Senná rýma

Dobrý den, paní doktorko, nejspíš mám příznaky senné rýmy. Svědí mě jeden týden jedno oko a druhý týden druhé oko, škrábe mě v krku, mám ucpaný nos a nemůžu to vysmrkat. Beru pouze Analergin a oční kapky Ophthalmo-Evercil. K alergikovi jsem objednaná až 5. srpna. Bojím se toho, že to bude s alergií horší a horší. Mohla byste mně prosím, doporučit něco, co opravdu zabere nebo klidně i nějaké přírodní produkty. Mnohokrát děkuji, hezký den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den ano, velice pravděpodobně jde o alergickou rýmu a zde je na místě lokální kortikoid, při kterém se Vám v průběhu týdne a víc ulevý. Je vhodné podávání antihistaminik - mate analergin, nebo Zyrtec s pozdravem

MUDr. Gertruda Čápová
MUDr. Gertruda Čápová

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: Privátní plicní ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: