Simplexní schizofrenie

dobrý den chci se zeptat za jak dlouho bych se mohl stabilizovat budu se ted léčit v Brně v Bohunicích, jinak beru léky 1,5 měsíce Předem děkuji za odpověď s pozdravem Petr

Odpověď odborníka:

Dobrý den Petře Mám velmi málo informací k tomu abych udělal něco více nežli zázračnou věštbu. Nevím zda simplexní schizofrenie je vaše diagnóza potvrzená lékařem. Pokud je tomu tak toto onemocnění po základní léčbě vyžaduje delší rehabilitaci a následnou péči, myslím že by vám váš lékař měl říct "Co teď a co potom". Držím palce v léčbě. S pozdravem MUDr. Miroslav Sekot

MUDr. Miroslav Sekot
MUDr. Miroslav Sekot

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Hélio - centrum pro duševní zdraví

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: