Slabá menstruace

Dobry den, od posledniho pohl. styku(s kondomem) mivam slabou menses, ale chodi v terminu: 25.3., 29.4.,25.5.,23.6. Ale ma posledni menstruace trvala jen 1,5 dne a k tomu vecer uz to bylo spis jen takove spineni. Mohla bych byt tehotna, kdyz mi krevni testy vysly negativne? :-(

Odpověď odborníka:

Pokud byl krevní test negativní, není gravidita pravděpodobná, pro jistotu si udělejte ještě gravitest s odstupem cca 10 dní, a bude li také negativní nemusíte se znepokojovat. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: