Slabá menstruace

Dobrý den, užívám již delší dobu HA yaz, ale poslední dvě menstruace byly slabé (spíš hnědá než červená a trvá 2-3 dny). Prášky beru pravidelně a používáme i kondom. Mohu být těhotná nebo je to normální? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je to normální. Při kombinaci hormonální antikoncepce s kondomem nemůžete otěhotnět ani náhodou.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x