Slabost, malátnost

Dobrý den, je mi 34 let, žiju zdravě přitom víc jak 5 let mám stále zhoršující potíže, na imunologii mě byly před rokem zjištěny pozitivní ANA homogenní typ1:320,lehce zvýšeny ENA ale při jedn.titr neg.,letos jen sil.pozit.ANA stejne jako loni,revmatický faktor iga a igg a jakýsi CIK PEG, hodně pozitivný thyroglobuin čeká me sono štít.žlázy,na revmatologii,zjištěm pozANA homog. iGg 1:1280,Ana iga chrom.des. 1:160,24 h moč celk.bílkovina 185.0 mg..EKG a Echo srdce v pořádku,ale na neurologii me bylo zjištěno ve výsledku EEG že cosi svědčí pro encefalopatii,ale moje neuroložka mě řekla že prý to nic neznamená at se nebojím,což mě se teda nezdá a jinde mě bylo řečeno že prý se má zjistit jaká encefalopatie..už vzhledem k tomu jak mě bývá a bylo posledně neobvykle např vysoký tlak a pak nízký a hrozně zle od hlavy,jinak svalové slabosti malátnost,unava bolesti kloubu a svalu,vadná páteř,sinusová tachykardie a občasný extrasystoly,někdy závratě,mívám i občas nižší či hraniční hemoglobin,hematokrit či objem erytrocytu a eosinofilii,ale to prý taky nic není,nevím ani zas co to je nikdo mě nic nevysvětlí,jsem alergička a mám psoriazu,prodělala jsem zánět st.ucha,před 2 lety v cizině horečku dengue a tyfus.. a mám další kožní problémy hlavně na obličeji jakýsy červený erytemy,nevím proč,nijak bych tomu pozornost nevěnovala,kdyby mě nebývalo tak špatně,mám 2 děti na který jsem sama,potřebují mě zdravou já sama mám ráda život,ale tyhle náhlý stavy mě vše komplikují,vždy když mám období klidu věřím že je vše ok a už nic nepřijde a najednou...prosím o vysvětlení,rady či názoru,předem děkuji a přeji hezký den. Alena.

Odpověď odborníka:

Bohužel se u Vás začínají probouzet autoimunitní procesy, které ve finále mohou dospět prakticky do čehokoliv, ať už je to systémový lupus erytematodes, autoimunitní hepatitida či roztroušená skleroza. Další bohužel, bude k tomu mít sklony, podle té psoriázy, což je ve své podstatě takové autodestruktivní onemocnění. Dengue, tyfus a další k tomu jen přispívají a pokud jste sama na dvě děti, ten stres to jen umocní. POkud Vám takto mohu poradit, najděte si lékaře - homeopata, který Vám najde dobře odpovídající lék ( i když ta léčba bude rozhodně dlouhodobá ) a zhodnotí možnosti homeopatie s ohledem na aktuální zdravotní stav, ale myslím že v dlouhodobém hledisku Vám homeopatie dokáže pomoci.

MUDr. Jaroslav Čupera
MUDr. Jaroslav Čupera

Specializace: Intenzivní medicína
Pracoviště: ARO Nemocnice Ivančice

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Měření pulzu: dokáže odhalit infekci i infarkt
Články: Měření pulzu: dokáže odhalit infekci i infarkt
Pulz neboli tep nás...
Ženská masturbace
Články: Ženská masturbace
Mnoho žen ještě stále žije...
Štítná žláza dokáže hodně potrápit
Články: Štítná žláza dokáže hodně potrápit
Štítná žláza může...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Salmonelóza stále aktuální (1. díl)
Články: Salmonelóza stále aktuální (1. díl)
Salmonelóza je akutní...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Tento nejčastější typ náhlé...
Pět rizikových faktorů pásového oparu a neštovic – kdo je ohrožen?
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: