Slezina

možna si budete říkat že sem divnej ale mam takovy problem asi pred 14 dnama mi vyoperovali celou slezinu...a mě zajíma jestli mi neuškodí kdybych nahodou požil pervitin děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pervitin je těžká droga a ta může poškodit člověka bez ohledu na to, zda slezinu má nebo ji má vyoperovanou. Zodpovědnost za vůj život máte jen ve svých rukou...Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: