Somatoformna vegetativna dysfunkcia 2

Je mozne, ze jeden z priznakov je aj celkove pocit neschopnosti vykonavat akukolvek psychicku cinnost, citat, pisat emaily, kreativne rozmyslat. (ako keby blok myslenia) Plus zvyseny systolicky tlak na cca 140-150 ? SOm totizto pracovne dost vytazeny a xanax a cipralex beriem sice chvilu, ale stale nemozem poriadne pracovat, akokeby som nemyslel a citim aj tlak v hlave. Vdaka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud si nejste jistý, můžete kontaktovat jiného psychiatra pro posouzení vašich potíží, já bez znalosti celkového vašeho stavu, všech souvislostí a ´výsledků vyšetření se bohužel vyslovit konkrétněji nemohu. Tlak by ale zasloužil vyšetření nejprve na kardiologii, po vyloučení změn na srci a cévním systému opravdu může být vyvolán vegetativní dysfunkcí, ale vyšetření u kardiologa by mělo proběhnout určitě. Přemýšlejte o snížení své pracovní zátěže, alespon třeba krátkodobě /relaxační pobyt, lázně/, mohlo by vám to velmi výrazně přispět ke zlepšení zdravotního stavu. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: