Sono prsu .

Dobře a co tedy ta bradavka pokud mam Mastopathia fibro cystica II praecip...muze se vyskytovat i ojedinele trosku zatahla bradavka...muze se u vsech zmen v prsou vyskytnout zatahla bradavka i u benignim onemocneni? Dekuji

Odpověď odborníka:

Bradavka může být vpáčená pokud máte kontrolu až za 4 měsíce nedělejte si zbytečně obavy předem příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: