Spondylóza

S Vaší pdpovědí moc spokojena nejsem,ale děkuji za tyto stránky i Vám. Jen podotýkam (což jsem zapoměla uvést), že mám nález na páteři, byla mi diagnostikována spodolioza a bez cvičení bych se neobešla. Ohledně (ne)vyšetření, cožpak se stav během doby nemůže zhoršit?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Evo! Píšete sice, že nejste spokojena s odpovědí, ale nezdůvodníte proč. Stav se jistě během doby může horšit. Nevím však, kam tímto dotazem míříte? K minulé otázce ohledně opisování výsledku vyšetření? Zkuste položit otázku jinak, soustředte se na to, co Vás opravdu zajímá. Mimo analgetických infuzí a v krajním případě operace Vám nemá k bolestem zad z degenerativních změn klinická medicína co nabídnout. Cvičte hatha jógu. Najděte si akupunkturistu. Je Váš fyzioterapeut (RHB lékař) dost erudovaný/zkušený?

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: