Stolice

Dobrý den,má takový nepříjemný problém. Asi tak rok a půl mám stolici tak 6x denně. Více méně řídkou. Moje maninka měla rakovinu tlustého střeva ,tak chodím pravidelně na test a je v pořádku. Může to být nějaký zánět střev? Mám s tím něco dělat nebo to mám nechat. Děkuji Iva

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud chodíte na stolici 6x denně, s velkou pravděpodobností to úplně normální není. Mohlo by se totiž jednat například o nějaký středvní zánět nebo infekci. Doporučuji neodkládat návštěvu lékaře. Další informace o zánětech si můžete přečíst na: www.strevni-zanety.cz. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: