Strach z rakoviny

Dobrý den,Paní doktorko.moc prosím o radu. V srpnu 2015 na Gastroskopii zjištěna antrální gastritida,nasazeny léky po kterých se můj stav o mnoho zlepšil.Na začátku ledna 2016 začali mé potíže znovu ale prřidali se k tomu i střevní potíže jako střídáni se průjem se zácpou s menšími bolestmi břicha které cítím ale po celý den a celkově se cítím hodně unavená.Je mi 33 let a mám obavy jestli nemám rakovinu tlustého střeva..Matka mého otce na tuto rakovinu zemřela v 45 letech. Hodně se bojím..nevím co dělat nebo jestli příznaky výše uvedené s tím souvisí.Moc děkuji za Vaši odpověd.

Odpověď odborníka:

Milá Valerie, rozhodně bych Vaše problémy konzultovala s Vaším gastroenterologem, který V8m dělěl gastroskopii a i s ohledem na rodinnou anamnezu zvážila provedení koloskopie. Není to nic příjemného, ale pro Vaši jistotu, by to pravděpodobně bylo vhodné. Věřím ale, že vše bude v pořádku !!!KK

MUDr. Karolina Kašparová
MUDr. Karolina Kašparová

Specializace: Onkologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: