Strach z rakoviny uzlin a leukémie

Objevila jsem nebolestivou uzlinu,což je prý horší, ihned jsem šla k lékařce praktické a pak na ORL. ORL lékařka mě poslala do nemocnice, kde mi udělali sono uzlin a vzali krev na viry. Pak budu mít asi biopsii. Už teď mám únavu, pocení nechutenství a bojím se. Myslíte, že je šance, že je to jen vir? (mononukleoza, atd)? Teplotu, bolesti nemám. Pod žebry to občas tlačí-asi játra a slezina typuju. Už mám myšlenky na sebevraždu. Hlavně to nechutenství mě děsí. Myslíte, že z biopsie vůbec něco zjistí? Díky moc.

Odpověď odborníka:

- díky za důvěru. Myslím, že podléháte zbytečně pocitům beznaděje. Samozřejmě, že bez řádného vyšetření, které jste v zásadě teprve zahájili, není možné stanovit diagnosu- jinak by nebylo zapotřebí další pátrání vůbec podnikat..Chápu, že nejistota, očekávání výsledků- to vše je náročné na trpělivost, někdy se člověk neubrání obavám. Přesto by bylo nejlepší nyní "svěřit" další práci vyšetřujícím lékařům a nesnažit se na vlastní pěst hledat typ nemoci a její průběh- oslabujete sama sebe katastrofickými scénáři..

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x