Strach z rakoviny vulvy/pochvy

Dobrý den, je mi 17 let a mám již 1rok přítele, úplný pohl.styk jsme zatím měli jen párkrát, spíše se ale věnujeme tomu, že já na přítelovi ležím a uspokojuji se touto cestou (tzn. drážděním poštěváčku). Poslední dobou ale zjišťuji, že když je přítel hodně vzrušen, po sexu v oblasti vulvy a nad klitorisem mně to trochu bolí :( (při dotyku), sice se mi tento způsob "sexu" líbí, ale kvůli tomuto s tím chci přestat. Začala jsem se ale bát rakoviny vulvy/pochvy z důvodu tohoto mechanického dráždění. Vždy tedy bolest tak po týdnu zcela zmizí, ale i tak mám velký strach. Je možné díky tomuto "způsobu sexu" mít rakovinu? Děkuji

Odpověď odborníka:

S naprostou jistotou tímto způsobem rakovina nemůže vzniknout buďte klidná Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: