Střeva

Dobrý den, mám takové možná hloupé dotazy.Po operaci slepého střeva cca 16 dní mě tahá-bolí v třísle a mám pocit jakoby přeležení,prý se mi mohli dotknout nervu nebo něčeho jiného.A je možné,že se mi po operaci slepého střeva "upravila" stolice? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že Vámi udávané pocity v třísle jsou docela dobře vysvětlitelné operací. Změna rytmu nebo charakteru stolice je po operaci také možná. Pokud potíže budou trvat, obraťte se na pracoviště, kde Vás operovali.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: