Střevní chřipka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dlouho je člověk imunní po prodělání střevní chřipky proti další nákaze střevní chřipkou? Měla jsem ji před 4 měsíci a teď je toho onemocnění v okolí tolik, že se bojím, že se nakazím opět znovu. A ještě mám na Vás jeden dotaz, jsou účinná probiotika jako prevence proti střevní viróze nebo proti tomu nic nezmůžeme a buď se nakazíme nebo organismus odolá? Předem děkuji za odpověď. S pozdravem Petra

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po střevníchřipce imunita nepřetrvává, nákaza je tedy možná prakicky kdykoliv po vyléčení, není to však zcela běžné. Probiotika mohou být nápomocna , nejsou však nutností.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: