Strhnutí pihy

Dobrý den, dneska v noci jsem si ve spánku strhnul kousek vystouplé pihy..žádná krev, nic. Jen jsem se chtěl zeptat, zda-li s tím mám jít k lékaři, či ne.. předem děkuji za odpověď. S pozdravem, Libor Kulich

Odpověď odborníka:

Milý Libore- pokud máte obavy z "pihy" samotné, nechte ji prohlédnout kožním lékařem- předtím je však dobré vyčkat, až se zhojí traumatizace. Nepatí, že by mechanické podráždění vedlo k malignizaci znaménka. Histologické vyšetření je dobré provést po zklidnění podrážděné pigmentové skvrny.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zvládněte chřipku a nachlazení šetrně – s pomocí homeopatik
Nenechte své srdce zmrznout
Články: Nenechte své srdce zmrznout
Zimní období není pro naše...
Úrazy nosu a vedlejších nosních dutin
Články: Úrazy nosu a vedlejších nosních dutin
Příčinami úrazů nosu bývají...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Rakovina slinivky – pomůže očkování?
Články: Rakovina slinivky – pomůže očkování?
Karcinom slinivky břišní...
Nachlazení, nebo chřipka? Naučte se je rozlišovat
Články: Nachlazení, nebo chřipka? Naučte se je rozlišovat
Vzbudili jste se s ucpaným...
Revmatoidní artritidou mohou trpět i děti
Články: Revmatoidní artritidou mohou trpět i děti
Ranní ztuhlost kloubů...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x