Svědění

Dobrý den pane doktore, Již cca 6 měsíců nemám partnerku a tudiž i sex. V minulém roce jsem prodělal kvasinkovou balanitídu (začala svědění) po pohlavním styku. Po roce se mi svědění žaludu a malé zarudnutí na špíčce žaludu přojevilo znovu. Svědi to večer. Potírám Pevarilem. Je prosim možný návrat kvasinkové infekce? (Kolem vánoc jsem přhnal s cukrem to je pravda). Děkuji Vám

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je možná kvasinková infekce, ale i jiná infekce. Při trvání potíží bych doporučil vyšeření na dermatovenerologii

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bromelain: chytrý enzym, který najde a léčí poškozenou tkáň
Scintigrafie skeletu
Články: Scintigrafie skeletu
Scintigrafie (scinti...
Kolonoskopie se nemusíte bát
Články: Kolonoskopie se nemusíte bát
Poslal Vás lékař na...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Sexuální výchova: Masturbace u dětí
Články: Sexuální výchova: Masturbace u dětí
Masturbace je normální...
Plný nos jemně vyčistí sůl
Články: Plný nos jemně vyčistí sůl
Ucpaný nos je nepříjemná...
Salmonelóza stále aktuální (1. díl)
Články: Salmonelóza stále aktuální (1. díl)
Salmonelóza je akutní...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: