Svedeni

Dobry den.Pred sesti dny me zacalo postupne zhorsujici se svedeni na prirozeni a kolem posevniho vchodu.svedeni je nesnesitelne a az pichlavé,pri moceni to velmi palilo a na dotek bylo vse velmi citlive az bolavé..vyzkousela jsem vagisil krem,ale nepomohl mi a tak jsem vyzkousela gyno-canesten,ktery pouzivam ctrvty den a take se mi nezda,ze by se to extra zlepsilo,sice uz necitim tolik bolest,ale svedeni stale pretrvava,nekdy mene nekdy vice.Zapachajici vytok nemam.NIkdy jsme se s timto problemem nesetkala,je to poprve v zivote a nevim cim by to mohlo byt tak z niceho nic?Jelikoz zrovna pobyvam v zahranici ke gunekologovi se dostanu az 23.3,je tu nejake riziko,ze se mi muze stat neco horsiho tim,ze musim cekat jeste dva tydny?Mohla jsem jit jiz pristi tyden,ale budu mit menstruaci,ktere se s timto problemem ted obavam.Co by to vsechno mohlo byt?Dekuji Vam moc za odpoved a preji pekny den.L.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, mohlo by jít také o jinou sexuálně přenosnou nemoc ( trichomonadu a podobně ) nebo kombiaci se zánětem močových cest nebo i o mykosu /o její léčení jste se pokusila/ , ale zatím neúspěšně léčenou. Určitě je lepší léčebná forma vaginální tableta - vy zminujete jen krém, ale předpokládám, že jste použila i vaginální terapii tabletovou. Pokud užíváte tu současnou 4.den, již by měly být znát účinky - alespon snížení svědění, menstruace potom příznaky většinou zmírní, protože dojde k změnám v prostředí pochvy a problém se "ozve" potom zase po menses. Návštěva gynekologa je jistě po návratu namístě, zjistí přesněji o co u vás jde /šlo/. Pokud by bylo podezření opravdu na mykosu, nezapomente žádat mast i pro partnera, aby se přeléčil také, jinak se mykotického postižení nadlouho nezbavíte. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: