Svědení, pálení, bolest pochvy.

Dobrý den, už skoro rok se s tím potýkám..Bohužel jsem podstoupila potrat..a asi zhruba pět neděl od toho to mám...Mám pálení a svědení pochvy .. Jakýkoliv nátlak mě bolí ..u Gynekologa jsem byla už několikrát, nejdřív jak mi nic není poté, že mám střevní chřipku a pH přrkyselení..měla jsem už čípky,antikoncepci jsem vyměnila, antibiotika, mastičku, výplachy a bez úspěchu..S přítelem nemůžu spát, okamžitě mě to pálí hned na začátku a pak když si chci dojít na záchod, tak mě to řeže..Spím s ním jen přes kondom..když jsem chtěla, aby jsme to skusili bez, tak ho hned pálí penis..objednala jsem se k jinému gynekologovi, ale musím čekat ještě 14dní než mě veme má plno..je to šíleně nepříjemný ..a ještě čekat.. Čípek mám prý v pořádku.. Strašně se bojím, aby to nemělo vliv na těhotenství, abych měla děti.. Už to trvá příliš dlouho a nevím jestli to přímo souvisí s tim zákrokem..Jsem z toho už šíleně zoufalá..co mám dělat?:(

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Zde je skutečně nutné se nechat odborně vyšetřit a hlavně provést bakteriologické vyšetření - tedy stěry a popř. i krev. Bylo by vhodné provést i speciálnější bakteriologické vyšetření zaměřené na chlamydie apod. Na zvážení je vyšetření partnera na urologii či kožním odd.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x