Svědění, zarudnutí...

Dobrý podvečer.Druhý den mě zvenčí svědí pochva a mám ji lehce zarudlou, lehce také kolem klitorisu.Trápí mě také mírně bělavý nezapáchavý výtok a také už dlouhou dobu chodím často čůrat to je, ale spíš moje psychická příčina.Antikoncepci přez 2 měsíce neberu a ve čtvrtek jsem kvůli angíně dobrala antibiotika (panbene).Myslím, jestli to není kvůli holící pěně, kterou jsem použila bohužel prošlou, jinak nijak zvláštní nebo díky pejskovi, který nám občas vleze do postele a může se stát, že tam nějakou nečistotu na postel zanese.Pár dní nebudu mít bohužel možnost navštícit kvůli plnému stavu svou gynekoložku, proto Vás prosím o prozatimní radu na domácí léčbu. -

Odpověď odborníka:

Po léčbě antibiotiky bývá velmi často kvasinkový zánět pochvy i vchodu poševního, v lékárně jsou k dostání volně antimykotika, poraďte se s magistrem,která mají k dispozici. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: