Svědnění

Děkuji za předešlé odpovědi na mé dotazy.Nyní mě trápí další neduh.Asi dva dny mě svědí až palí vagina. Již týden beru antb.Xorimax 500mg, a jsem ve 24tt.Myslíte,že je to reakce na tyto antb.?Nebo mám raději navštívit gyn.,(na prohlídce jsem byla před 4dny a vše ok.)Děkuji za opověď

Odpověď odborníka:

Jitko, ano, toto svědění může mít souvislost s užíváním antibiotik, antibiotika mohla vybít přátelské bakterie v pochvě a mohla se zde přemnožit např. kvasinka. Vzhledem k tomu, že jste těhotná, Vám doporučím brzkou konzultaci na gynekologii. S pozdravem, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: