Sves ,cpt

Obracím se na Vás s prosbou, jak mohu zmírnit nepříjemný vnitřní stav, spojený někdy i se zvýšeným TK, pocitem nerovnováhy, úzkosti , tlaku ve spáncích. Je mi 68 let, v.164. v.68. V r.2009 Holter - palpitace SVES 557 isolovaně, Avgl/Hour 25,2.SR sklon k bradykardii. V r.2011 Holter parox. SVT - supra.ect.-total beats 15.988, SVE 15.381. RESS: SR s adekvátní frekvencí SVES a CPT počet SVES cca 15 % všech QRS! 3 x SVT trvání do 6-8 sek. ST bez změn, HRV nesníženo. EKG bez připomínek. TK ráno 90 - 110/60-70, večer trochu vyšší. při nárazovém zvýšení např. 150/80 mi není dobře. Bušení srdce nemám. Tep 5O-7O. Z neurologie vyšetření na ORL v pořádku. Léky Euthyrox 125 hypothyreosa, Bonviva, Caltrate, očas na spaní Stilnox,nebo Neurol 0,5. Na srdce Concor 2,5 mg 1/2 - 1/2 denně od dubna l.r., ale stav se rok od roku zhoršuje. Děkuji předem za Vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Rozhodně není vhodné,aby do Vaší léčby vstupoval někdo "zvenčí".Je zapotřebí poradit se s kardiologem,který Vás má zjevně alespoň občas v péči.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x