Svrab

Dobrý den,chytla jsem někde svrab s přítelem(i když dodržuji higienu,jsem čistotná i přítel) a lečili jsme si to,bohužel jsme to udělali asi šPatně a chytli jsme to podruhé(příznaky se znovu objevily asi po dvou týdnech),léčili jsme to znovu,dohlédla jsem už i na přítele,vyčistila celý byt,můj i jeho,všechno vydezinfikovala,ale myslím,že svrab pořád přetrvává,škrabě mě celé tělo,myslím,že mám nové pupínky,už začínám být zoufalá,byla jsem opravdu pečlivá a mám strach jít ke své lékařce po třetí,snad už by na mě poslala i higienu. Je možné,že by to mohlo být něco jiného než svrab? A co mám dělat? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den- rozhodně se není zač stydět!! Onemocnění svrabem se objevuje i u velmi pečlivých a čistotných lidí. Rozhodně zajděte ke kožní lékařce znovu, existují případy resistence na Infektoscab, těžko se odliší některé jiné svědivé dermatozy /ekzém../. Lékaři nejsou Vašimi soudci, mají pomáhat..

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: