Syndrom karpálního tunelu v těhotenství

Vážení, nyní jsem druhý měsíc těhotná a už 3 měsíce trpím na příznaky syndromu karp. tunelu (večerní mravenčení až bolest palce a tří prstů, ranní stuhlost). Lékařka mě objednala za měsíc, tak nevím, co mám dělat nyní. Jaká je možná nemedikametózní léčba v těhotenství? Je možná chirurgická operace? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Eliško! Jednoduché řešení představuje třeba zatlačit na lékařku s tím, že máte bolesti, ať získá dřívější termín. Můžete jít za lékařem, který se věnuje akupuktuře. Ani operační řešení nelze zavrhnout, bylo by lze operovat karpální tunel v místním znecitlivění (nejpíše svodná, spinální či subdurální anestezie).

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: