Tabletky candistop

Dobrý den, prosím Vás zajímal by mě váš názor na doplněk stravy Candistop, dočetla jsem se že je velmi účinný na kvasinky, vagin. mykózy. Nevím co už bych na kvasinky vymyslela tak by mě zajímalo jestli mi tabletky pomůžou. Nemám nikoho kdo by s nimi měl zkušenost. děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jak píšete, je to doplněk stravy. Jistě působí příznivě na organismus, ale není to zázračný lék. Na kvasinky běžně účinkují antimykotické přípravky.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: