Tachykardie

Dobrý den, často mě zlobí tachykardie, naposledy jsem to už nevydržela a jela na pohotovost kde mi bylo naměřeno 190 tep, zklidnili mi to zacpáním nosu a zatlačení na stolici na 120 tepů a za zhruba hodinu do normálu, ekg bylo bohužel natočeno až v klidovém režimu, a našli se tam odchylky nechali si mě přes noc v nemocnici , dělali krevní testy vše v normálu...od té doby mám zrychlenější tep a víc vnímám bušení srdce když jsem v klidu ...můžete mi napsat co by to mohlo být za příčinu? Jdu na echo co se tam dá zjistit? Dá se to nějak ovlivnit? Když je prokázaná tachykardie můžu brát antibiotika, a jiné léky? Děkuji

Odpověď odborníka:

1) Antibiotika brát můžete, u jiných léků samozřejmě závisí na jejich vlivu na kardiovaskulární aparát a to je vždy uvedeno v příbalovém letáku. 2) ECHO slouží k tomu, aby se prokázalo ev. srdeční onemocnění, které by mohlo k tachykardii vést. 3) Vaše obtíže by klidné mohly být i psychogenní, tzv. panické ataky. Pokud se na kardiologii nic nezjistí, určitě navštivte i psychiatra.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: