Tahavá až tupá bolest v tříslech po potratu

Dobrý den, je mi 24 let, v únoru tohoto roku jsem potratila v 8 týdnu těhotenství (plod bez srdeční reakce) následně jsem byla na revizi děložní dutiny. Od potratu mě provází nepravidelná bolest v pravém třísle, která se stále vrací. Zpočátku jsem ji popisovala své gynekoložce jako bolest tupou (jakobych měla v daném místě pinpongový míček, nebo cosi co nepřirozeným způsobem tlačí a tupě pobolívá), lékařka mi řekla, že to může být mechanické (viz potrat) a že by se to mělo urovnat. V současné době se mi bolest opět vrátila, mám problémy s běžnou chůzí a bolest je intenzivnější když jdu do schodů. Ještě jen dodám, že jsem menšího vzrůstu a vážím 48kg (před otěhotněním 43kg). O co se může jednat? Jakého lékaře bych měla navštívit?

Odpověď odborníka:

Bolestivé tříslo by v každém případě měl vidět chirurg, souvislost s prodělaným potratem je málo pravděpodobná,spíše souběh událostí. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Může vás potkat žilní trombóza? Nechte se otestovat!
Články: Může vás potkat žilní trombóza? Nechte se otestovat!
Lidé trpící křečovými...
Chlamydie: opravdová metla moderního člověka?
Články: Chlamydie: opravdová metla moderního člověka?
Možná jste o nich zatím moc...
Gastroskopie
Články: Gastroskopie
Gastroskopie nebo jinak...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Lze opravdu odhalit rakovinu z krve?
Články: Lze opravdu odhalit rakovinu z krve?
Lékař odebere krev, do...
Mikrobiologické vyšetření
Články: Mikrobiologické vyšetření
Mikrobiologické vyšetření...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: