Těhotenský test

Dobrý den, mám takový dotaz. Dělala jsem si TT 14, 16 a 24 dní po styku a negativní, plus došla menstruace v termínu. Jenže jsem narazila na forum, kde pise hodne maminek, ze meli test negativni do 3-4 mesice, plus s tim samym nedavno prisla známá, že do 4 měsíce měla ms i negativni TT. Je to vůbec možné? Nebo mám být v klidu. Děkuji, M.

Odpověď odborníka:

Těhotenské testy soju poměrně spolehlivé, můžete být v klidu přesnější je ovšem test z krve, který je kvantitativní. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: