Těhotenství

dobrý den, chtěla bych se zeptat zda může Nosifol pomoci k otěhotnění? bereme ho oba s partnerem. K tomu jím xyzal na alergii jinak žádné práškyneužívám,ale nějak nám nejde otěhotnět. Doktorka mi řekla,že mám vaječníky ukázkové a partner má dobrou hemživost spermii.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Nosifol může pomoci jen v některých případech (PCO neboli HAS - hyperandrogenní syndrom), užívání u partnera považuji za zbytečné. Doporučuji kontrolu v centru pro léčbu neplodnosti, doplnit spermiogram a ostatní vyšetření a poté stanovit způsob léčby. S pozdravem prim MUDr Pavel Texl

prim. MUDr. Pavel Texl
prim. MUDr. Pavel Texl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Sanatorium Helios

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: