Těhotenství?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na názor dalšího lékaře.. Po vysazení antikoncepce (luisea - dostala jsem menstruaci v ten den, kdy jsem si vzala 18. Prášek a plato už jsem nedobrala) mám dlouhou menstruaci (dnes je to 12. Den) a byla jsem s tím dnes na gynekologické ambulanci protože mě dnes dost bolelo břicho a už mi to bylo divné.. Na ultrazvuku mi našli žluté tělísko na pravém vaječníku tak mi dělali krevní test na množství HCG .. To ukázalo pouhou hodnotu 7.. Doktor mi řekl, že to znamená buď velice brzké těhotenství nebo laboratorní chybu..chtěla bych se zeptat, jaká je pravděpodobnost laboratorní chyby a také pokud bych šla v následujícím týdnu ke svému gynekologovi, jestli už by krevní test v případě těhotenství ukázal vyšší hCG než hodnotu sedm? Ráda bych co nejdříve věděla, jestli jsem v jiném stavu nebo ne. Z raných příznaků těhotenství bych mohla uvést bolestivost prsů a zácpu. Menses už není silná, jenom spinim. Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Hladiny HCG v graviditě stoupají velice rychle geometrickou řadou za týden při kontrole by mělo být vše jasné. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: