Těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, užívám antikoncepci, 1x jsem zapoměla prášek užít a nedostala jsem menstruaci již 14 dní. Těhotenský test vyšel negativně. Je možné, že jsem těhotná? Mám brát prášky dál, nebo vynechat. Byla jsem na gynekologii, a doktorka nic nepoznala. A řekla mi, že mám prášky brát dál. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud vám gynekoložka řekla, že máte pokračovat v užívání, tak ji asi poslechněte.Ale osobně bych asi doporučovala antikoncepci vysadit, počkat na první normální menstruaci a pak začít s užíváním znovu.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: