Těhotenství

Dobrý den pane doktore. Už od listopadu 2012 neberu hormonální antikoncepci. Měsíčky jsem měla pravidelné možná jeden dva dny dřív nebo později od 24 kalendářního dne. S partnerem se snažíme o miminko, minulý měsíc jsem měla zpoždění a menstruaci jsem dostala až 5.4.2013 tento měsíc ještě nedorazila a já si myslela že jsem těhotná. Ale jak se ukázalo dostala zákal v moči a dělali mi test z krve ještě jsem v tom. Ukázalo se že ne. Nevíte čím to může být ? Můžu být neplodná ? Když si půjdu ke svému gynekologovi píchnout injekci na spuštění menstruace můžu otěhotnět v tom měsíci? Můžu si nějak po té injekci vypočítat plodné dny? Bude mi za měsíc 20let a jsem z toho zoufalá čím to může být. Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den !

Odpověď odborníka:

N vašem místě bych zopakoval gravitest a bude li negativní,nechte si aplikoval injekci na vyvolání menses, v tomto vyvolaném cyklu ovšem výpočet plodných dní není možný Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: