Těhotenství

Dobrý den. Prosím o radu,s manželem se snažíme o miminko už skoro 3 roky a ted týden po vynechání menstruace jsem měla pozitivní tehotenský test.Doktor na ultrazvuku neviděl v děloze nic ale prý je možné že jsem těhotná jen chvíli a neni to zatím vidět.Hodnota hcg je 627,94 a v laboratoři mi řekli že je to uplný začátek těhotenství ale doktor říká že je ta hodnota nízká. V pondělí mám jít na krev znovu ale ty dny jsou k nepřečkání. Prosím poradte mi. Děkuju.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, podle hodnoty hCG být těhotná můžete. Tato hodnota navíc poměrně rychle roste, v pondělí tedy už budete s větší pravděpodobností vědět zda jste či nejste těhotná. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: