Těhotenství?

Chtěla bych se zeptat jestli může jit o těhotenství. Brala jsem 5 let antikoncepci Katyu a před mesicem jsem jipřestala brat, kelikož se s přítelem chcem pokusit o dítě. menstruace neprisla ale odeslo ze me vse co při menstruaci az na krvaceni. ted me dva dnu boli bradavky mam je casteji ztvrdle a boli me i když se jich nedotknu. dělala jsem si tehu test ale byl negativni ale zaroven mam zanet mocaku a beru cranberry acute. a rekli mi v lekarne ze test muze ukazat negativni kvůli tomu zanetu. je moznost ze tehotna muzu byt? nebo je to spise nepravdepodobne? dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Můžete zopakovat test, nejlépe bude vyčkat cca 2týdny, dle výsledku navštívit gynekologa. Jednou negativní test nemusí nic znamenat. Těhotná být můžete i nemusíte.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: