Těhotenství?

Dobrý den, mám strach z otěhotnění. Menstruaci jsem dostala, ale byla slabší i když trvala obvyklých 6 dní. Vše dodržuji, ale párkrát jsem si vzala prášek HA se zpožděním v rozmezí 1-2 hodin. Jenže v menstruační pauze jsem zvracela a minulý týden znovu. Z řídkého světlého výtoku se stal bílý a hustý a přítel říkal, že tam dole chutnám jako železo či baterka, což předtím nebylo. Občas mě pobolívá břicho. A mám stres kvůli těhotenství, prvně jsem si myslela, že by to mohla být viróza, tak jsem užívala i endiaron a léky na bolest a občas jsem požila i alkohol. Myslíte si, že se jedná o těhotenství? Jsem mladá, takže mám opravdu strach. Chci si udělat test, ale bojím se co zjistím. Žádnou jinou ochranu kromě HA nemáme a já si nejsem vědoma, že bych zapomněla nějaký prášek užít. Děkuji mnohokrát za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud jste menses dostala a tet byl negativní neměla by to být gravidita, zopakujte gravitest který je positivní již 5-6 den po koncepci a pokud bude negativní zklidněte se.S výtokem zajděte na gynekologii,bude to zřejmě zánětlivá záležitost pochvy ,zhotoví vám kultivaci a mikrobní obraz poševní a podle výsledku nasadí léčbu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x