Těhotenství

Potřebovala bych poradit a hlavně uklidnit. Mam pravidelnou menstruaci a s přítelem to děláme jen s kondomem, já neberu nic ani antikoncepci či něco jiného. Menstruace je stejně silná. A kondom nám nepraskl nikdy. A nepribiram na váze. Je možné že jsem těhotná? doufám ze ne, jelikož mi je 15. A těhotenský test si nemohu udělat, jelikož sama si ho kupovat bojím a nemam nikoho kdo by mi ho koupil. Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud nevíte o selhání antikoncepce nebo jiný důvod otěhotnění, tak se zřejmě nemáte důvod obávat. Těhotenský test se dá koupit v lékárně diskrétně

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: