Těhotna?

dobry den,chci se zeptat...menstruace v posl.3 mes.pomerne kratkodoba(2-3) dny.normalne (6-7)dnu...bolest v bodbrisku..prsou...ale test byl negativni....Mohu byt presto tehotna?citim se nejak divne...dekuji M.

Odpověď odborníka:

Pokud byl test negativní je gravidita nepravděpodobná,ale bylo by potřeba gynekologické vyšetření k objasnění bolestí v podbřišku příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: