Těhotná!?

Dobrý den, před více než 40 dny jsem spala se svým přítelem, praskl nám kondom a svůj penis nestihl úplně vytáhnout, takže sperma nejspíš zůstalo i ve mně. Ihned jsem se osprchovala a půl hodiny po sexu jsem požila Postinor, 12 hodin po 1. tabletě také druhou. V tento den mi teprve končila menstruace. Nedávno jsem si dělala těhotenský test a vyšel mi negativní. Vše nasvědčuje tomu, že bych těhotná být neměla, ale menstruace stále nikde. Může to být důsledkem požití postinoru? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Ano, zpoždění je způsobeno užitím Postinoru v na začátku první fáze cyklu, zablokovalo to normální růst sliznice dělohy, ta musí nejdříve dorůst, což je individuální záležitost.

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x