Telefonování

Dobrý den, mám dotaz vzhledem k telefonování. Na jaře mi byla provdena magnetická rezonance vzhledem k tomu, ze jsem měl bolesti hlavy. Všechno v pořádku. Ale co jsem si přečetli nyní, ze pokud člověk bude telefonovat dlouze, tak kvůli záření mohou vzniknout nádorová onemocnění. V tom to roce se mi asi dvakrát stávalo (po magnetické rezonanci), ze jsem telefonoval i něco přes hodinu. Mohu se zeptat, i když jsem takhle telefonoval asi 1-2, tak muže se stát, ze by se vytvořilo nejaký ložisko (od té doby), o kterym bych nevěděl? Pokud ano, bude se to pochopitelně rozvíjet delší dobu, až k poslednímu stadiu...ale to by chtělo to zjistit, co nejdrive. Tak se chci ještě k tomu taky zeptat, jak aktivně musím telefonovat aby se vytvořilo nádorové ložisko? Děkuji! 15 let.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, validními studiemi nežádoucí efekt telefonování na vznik nádoru mozku prokázán nebyl. I kdyby to bylo jinak, určitě se po nárazovém dlouhém telefonátu nádor v mozku nevytvoří. M. Hlavačková

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: