Tepání nad uchem

Dobrý den, od včera beru antibiotika Fromilid uno 500 mg...dostala jsem je po operaci nosu ORL...dnes od rána mi jakoby tepe nebo tiká nad levým uchem a už i trochu nad levým okem cítím tik... může to být nežádoucí účinek k těm antibiotikům nebo je to spíše ze stresu ještě z operace? Nevím jestli mám antibiotika vysadit nebo co mám dělat....ve čtvrtek jdu na kontrolu...jde mi o to, abych nedobrala antibiotika a nezbavovala se tiku ještě dlouhou dobu. Předem děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, určitě to z antibiotik není, doberte je a s potížemi se svěřte na kontrole, věřím, že je to jen přechodná reakce těla. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: